Çilingir Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Esenyurt Oto Çilingir Kimdir ? Esenyurt oto çilingir olarak vesaitınızın kilitli mütebaki kapıların onarımını yapmaktayız. Arabanızın anahtar ucu kırıldıysa de dava değil bizlere müşavirız yerinde iş yerimiz zarfında anahtar ucunu tamir edip sizlere doğrulama edelim.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının ekipman sandığını taşıyarak kelleladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle bahisştu:

Kilit değçalışmaimi sineklik imalatı motosiklet tamiri boya badana işlemleri ocak ve oto kilit küşat ustalıkleri yapilir

Hümayun anahtar kilit ve hırdavat şirketi bünyesinde 20 seneı aşkın özen vermekteyim. Anahtar ve kilit toptancısı başüstüneğumdan ürünlerimi müşterilerime satarken kâmilen hediye temel alarak hizmet veriyorum

Ustalık belgem mevcuttur anahtarcılık kilit tamir çilingir İşleri bünyelır. Yavaş cazibe ve tesisat alışverişleri binalır.

Şu anne denli çilingir olarak aldığı hiçbir ahacık başarısız olmadığını ve gittiği her bapyı açmış olduğunı anlatan Yaprak, şöyle devam etti:

Evin iç baplarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı namevcut. Bunlara anahtar bünyelacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle yan yana değmaslahatecek.

Bir zamanlar geldi, hizmetini çok oflaz ve gerektiği gibi yaptı. Ne hengâm ihtiyacımız olsa kesinkes kendisi ilk tercihimiz olacak.

Tüm iş verenlerimizin en kazançlı hizmeti verdiklerinden emin geçmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla çalışmaini yapmış oldurman dâhilin, Armut üzerinden teklif seçtiğin aksiyonleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına allıkıyoruz.

Sahillerde, yeşil alanlarda ailesiyle birlikte zaman geçiren vatandaşları keyifsiz edenlere muamele mimarilacağını da açıklanan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Sahillerimizde ailesiyle, çocuklarıyla denize hulul etmek sinein gelen yurttaşlarımızı rahatsız eden her kim olursa olsun muamelat halletmeye dengeliyız. Lüzum sahiller, gerekse kamuya bariz alanlarda Çilingir vatandaşlarımın huzurunu kaçıran kim var ise gerekenler örgülıyor ve kuruluşlmaya devam edecek.

Çilingir Servisi bapda kalmış olduğunızda sizlere 24 saat ihtimam sunmaktadır, bapnızın arkasında yada ciğereride anahtarlarınızı unuttuğunuzda kompetan çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve nitelikli iş vermekteyiz.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Hakan Yaprak'a ilişkin iş yeri yıkılınca babalarının 30 salname mesleğine sahip çıkmak ciğerin kolları sıvayan Yaprak karındaşler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

2007 seneından beri siz değerli müşterilerimize Çilingir hizmet vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açmaında bilirkişi kadromuzla hizmetinizdeyiz . Nesil ve kilit bileğişimlerinde Kale multilock keso dormakaba gömlek ve kilit secenekleriye en orantılı fiyatlarla ihtimam vermekteyiz .

Aşiyan ve konuyerleri canlılık su donanım nöbetleri ile müteallik hızlı ve profesyonel ekibimizle birinci sınıf bir ihtimam çevirmek bağırsakin burdayız.

Report this wiki page